toate categoriile

Panouri WPC Great Wall

Esti aici : Acasă> Produse > Panouri WPC Great Wall

01 design perete panou din lemn
02 panouri izolate de perete
03 panou de perete canelat
04 panou de perete din metal auriu
05 panou de perete din lemn curbat
06 panou pvc pentru perete
Panou lemn special panouri wpc perete perete amenajare interioara pentru pereti interiori
Panou lemn special panouri wpc perete perete amenajare interioara pentru pereti interiori
Panou lemn special panouri wpc perete perete amenajare interioara pentru pereti interiori
Panou lemn special panouri wpc perete perete amenajare interioara pentru pereti interiori
Panou lemn special panouri wpc perete perete amenajare interioara pentru pereti interiori
Panou lemn special panouri wpc perete perete amenajare interioara pentru pereti interiori

Panou lemn special panouri wpc perete perete amenajare interioara pentru pereti interiori


Compozitele lemn-plastic (Wood-Plastic Composites, WPC) sunt un nou tip de material compozit care a crescut în interior și exterior industria decorațiunilor în ultimii ani. Acesta este un nou tip de material amestecat cu diverse materii prime precum PVC, PE și făină de lemn.

Anchetă
Descriere

1.Description

Compozitele lemn-plastic (Wood-Plastic Composites, WPC) sunt un nou tip de material compozit care a cunoscut o expansiune in industria decorațiunilor interioare și exterioare în ultimii ani. Acesta este un nou tip de material amestecat cu diverse materii prime, cum ar fi PVC, PE și făină de lemn.

Specificații
1
2
3


Numele produsuluiPanouri speciale wpc perete amenajare interioară perete pentru pereți interiori
ModelYL20014
Dimensiune (lățime și grosime)200 * 14mm
lenth2.8 m, 2.95 m, 3.0 m sau personalizat
MaterilaLemn Pastic Compozit
CuloriPersonalizate
Nivel ignifugB1 (cel mai înalt nivel pe produsul WPC)
Absorbtia apeiMai puțin de 1%
Termen de plata30%T/T depus, soldul 70%T/T plătit înainte de expediere
aplicațieDecoratiuni interioare comerciale sau casnice
InstalareInstalare rapidă și ușoară
MOQ500 de metri
nume de brandEvokeWPC
PachetCutie de export profesională, paleți sau personalizate
Perioada de livrareÎn termen de 10 zile
După vânzare serviceReturnare și înlocuire
Garanțieani 30
DESCRIERE

07 mobila panou de perete tv

1) Performanță bună de procesare

Compozitele lemn-plastic conțin materiale plastice și fibre, astfel încât au proprietăți de prelucrare similare cu lemnul. Pot fi tăiate, bătute în cuie și rindeluite cu unelte pentru prelucrarea lemnului, iar puterea lor de ținere a unghiilor este semnificativ mai bună decât alte materiale sintetice. Proprietățile mecanice sunt superioare materialelor lemnoase. Puterea de reținere a cuielor este în general de 3 ori mai mare decât a lemnului și de 5 ori mai mare decât a plăcilor de particule.

2) Proprietăți bune de rezistență

Compozitele lemn-plastic conțin plastic, astfel încât au un modul de elasticitate mai bun. În plus, deoarece conține fibre și este complet amestecat cu plasticul, are proprietăți fizice și mecanice echivalente cu lemnul de esență tare, cum ar fi rezistența la compresiune și îndoire, iar durabilitatea sa este semnificativ mai bună decât materialele lemnoase obișnuite. Duritatea suprafeței este mare, în general de 2-5 ori mai mare decât a lemnului.

3) Rezistență la apă, rezistență la coroziune, durată lungă de viață

În comparație cu lemnul, materialele din lemn-plastic și produsele lor sunt rezistente la acizi puternici și alcalii, apă și coroziune și nu reproduc bacterii, nu sunt ușor de mâncat de insecte și nu cresc ciuperci. Durată lungă de viață, până la 50 de ani sau mai mult.

4) Performanță reglabilă excelentă

Prin aditivi, materialele plastice pot suferi modificări, cum ar fi polimerizarea, spumarea, întărirea și modificarea, modificând astfel caracteristicile materialelor din lemn-plastic, cum ar fi densitatea și rezistența, și pot îndeplini, de asemenea, cerințe speciale, cum ar fi anti-îmbătrânire, anti-static și ignifug.

5) Stabilitate la lumină și proprietate de colorare

Are stabilitate la lumina ultravioletă și proprietăți bune de colorare.

6) Eco-friendly

Cel mai mare avantaj al său este transformarea deșeurilor în comori și pot fi 100% reciclate și reproduse. Poate fi descompus și nu va provoca „poluare albă”. Este un adevărat produs verde.

7) Surse extinse de materii prime

Materia primă din plastic pentru producția de materiale compozite lemn-plastic este în principal polietilenă de înaltă densitate sau polipropilenă, iar fibra de lemn poate fi făină de lemn, tărâțe de cereale sau fibră de lemn și sunt, de asemenea, necesare o cantitate mică de aditivi și alți auxiliari de prelucrare. .

8) Suport OEM

Poate fi realizat în orice formă și dimensiune, după cum este necesar.

Caracteristici02

aplicație

aplicație

Tara și ambalaj & Transport

Ambalare și expediere

Ambalaj:

Am ambalat în cutii de export profesionale sau paleți din lemn.

Sprijină ambalarea logo-ului personalizat.

Expediere:

Producție în masă: de obicei pe mare (FCL/LCL)

Eșantion: prin expres internațional

Profilul companiei

1

1) 10 ani de calitate garantată din fabrică

Shandong Yulin New Decoration Materials Co., Ltd. este o companie filială a Shandong Fuju New Materials Co., Ltd., care este o fabrică de 60000 de metri pătrați, cu mai mult de 10 ani de experiență în fabricarea de produse WPC. Experiența bogată în producție ar putea asigura o calitate înaltă.

2) Focus pe produsele de decorare cu materiale WPC

Compania noastră este specializată în cercetare și dezvoltare, producție și vânzări ale materialelor de decorațiuni interioare WPC. Produsele noastre principale includ panouri de perete WPC, tuburi, tavan, placare de perete, terasă și gard etc. Dedicăm produse de înaltă calitate pentru clienți prin echipamente avansate și personal calificat.

3) Linii bogate de produse - Livrare garantată

Avem peste 30 de linii de producție de extrudare, inclusiv 9 linii de producție de extrudare la scară largă, mai mult de 500 de seturi de diverse instrumente abrazive și o producție anuală de peste 20,000 de tone de materiale de protecție a mediului din lemn-plastic. Centrul de procesare profundă are 26 de linii de acoperire cu clei la rece, 12 linii de producție de acoperire cu topire la cald PUR, 1 echipament de tratare a suprafeței vopselei UV și 4 echipamente de relief de suprafață pentru a crea materiale decorative ecologice de standard înalt, multi-categorii pentru clienți. În ultimii ani, fabrica noastră a introdus o serie de echipamente avansate, angajate să dezvolte noi procese de producție și formulări pentru a îmbunătăți calitatea și a oferi mai multe stiluri.

4) Sistem perfect de management al calității

Departamentul nostru QC dezvoltă planuri de inspecție a calității pentru fiecare lot de mărfuri. De la inspecția materialului până la inspecția ambalajului, ne asigurăm că fiecare proces este pe deplin la standard. Actualizăm fiecare pas al comenzii dumneavoastră și oferim un serviciu de inspecție înainte de expediere pentru toți clienții.

5) Experiență bogată de export

Produsele noastre au exportat în mai mult de 80 de țări precum SUA, Australia, Germania, Mexic, Brazilia etc. Vânzările noastre internaționale calificate ar putea prinde nevoia dvs. și vă pot oferi cea mai bună soluție pentru dvs.! Bun venit toți clienții din întreaga lume vizitează fabrica noastră!

De ce noi

De ce noi

certificări

certificări

Vă rugăm să ne contactați pentru a obține certificările complete!

FAQ

1) Care este serviciul dumneavoastră post-vânzare sau politicile de garanție?

Oferim 5-30 de ani sau garanție în funcție de produsele achiziționate. După ce ați primit produsele, dacă sunt sparte sau au alte probleme de calitate, vă vom rambursa integral plata cu excepția cazului de forță majoră. În timpul procesului de vânzare sau de utilizare normală a clienților dvs. (nu au fost afectați de persoane), dacă există probleme de calitate, vom aranja și rambursarea. În aceste situații, avem nevoie să ne ajutați să colectăm imagini sau videoclipuri cu produse proaste. Dacă este necesar, vom merge în țara dumneavoastră pentru a verifica situația reală. Dacă nu doriți să faceți rambursarea, vă putem reexpedia produsele în mod corespunzător.

2) Susțineți OEM?

Da. Suportăm OEM complet. Puteți proiecta modelul, culoarea, dimensiunea și ambalajul.

3) Care sunt politicile dvs. de exemplu?

Oferim mostre gratuite pentru stilurile noastre obișnuite. Taxăm pentru mostre personalizate.

4) Care este timpul de livrare?

De obicei în 10 zile.

ANCHETĂ

Categorii fierbinți