toate categoriile

Noutăţi

Esti aici:Acasă> Noutăţi

Bine ați venit vizita clientului thailandez pe 17 iulie

Ora: 2023-08-04 Accesări: 43

1

Suntem încântați să anunțăm că stima noastră fabrică de panouri de perete interior WPC din Linyi, China, a avut privilegiul de a găzdui vizita unui client apreciat din Thailanda pe 17 iulie. Această vizită a marcat o etapă semnificativă în eforturile noastre de afaceri internaționale, pe măsură ce continuăm să ne extindem prezența pe piața globală.

În timpul vizitei, echipa noastră dedicată a întâmpinat un călduros bun venit delegației thailandeze, oferindu-le un tur perspicace al unității noastre de producție de ultimă generație. Oaspeții stimați au primit o înțelegere aprofundată a proceselor noastre avansate de producție, prezentând standardele de înaltă calitate pe care le respectăm în fiecare etapă de producție.

Vizita a oferit o oportunitate excelentă pentru omologii noștri thailandezi de a fi martori direct la tehnologiile inovatoare pe care le-am adoptat pentru a spori eco-friendly și sustenabilitatea panourilor noastre de perete interior WPC. Ne-am subliniat angajamentul față de conservarea mediului prin încorporarea resurselor regenerabile în practicile noastre de producție.

În plus, experții noștri în design și cercetare s-au angajat în discuții fructuoase cu delegația vizitatoare, împărtășind informații despre cele mai recente tendințe și preferințele consumatorilor din industria panourilor de perete. Schimbul colaborativ de idei ne-a consolidat și mai mult înțelegerea pieței thailandeze, permițându-ne să ne adaptăm mai bine produsele pentru a satisface nevoile și preferințele lor specifice.

Vizita s-a încheiat cu semnarea unui acord de cooperare pe termen lung între compania noastră și stimatul client thailandez, solidificând un parteneriat strategic pentru a îndeplini cerințele acestora pentru panourile de interior WPC. Acest acord marchează începutul unei lungi și prospere colaborări, întărindu-ne prezența pe piața din Asia de Sud-Est.

În timp ce reflectăm la această vizită de succes, suntem recunoscători pentru încrederea acordată partenerilor noștri thailandezi în produsele și serviciile noastre. Rămânem dedicați susținerii celor mai înalte standarde de calitate, durabilitate și satisfacție a clienților pe măsură ce ne angajăm în această călătorie captivantă de creștere și cooperare.

Mergând înainte, compania noastră își reafirmă angajamentul de a promova relații puternice cu clienții din întreaga lume, îmbrățișând oportunitățile de avansare tehnologică și continuând să fie un jucător de top în industria globală a panourilor de perete interior WPC.

Pentru întrebări și informații suplimentare despre produsele și serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați.

Categorii fierbinți